ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πραγματοποιούμε Τεχνικούς Ελέγχους & Διαμεσολάβηση Πάνω από 7 χρόνια

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών ελλήνων μηχανικών αυτοκινήτων και φανοποιών που δραστηριοποιούμαστε στην Βουλγαρία με σκοπό τον επιτόπιο έλεγχο των αυτοκινήτων με σύγχρονα μέσα και μεγάλη εμπειρία.

Κλείστε ένα ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας καθοδηγήσουμε από την επιλογή του αυτοκινήτου σας μέχρι και την αγορά του. Είμαστε μαζί σας σε όλο το φάσμα της διαδικασίας. Κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

Εργάσιμες Ώρες & Ημέρες
Επικοινωνήστε 24/7

Γιατί εμάς

Γνώστες Ελληνικής & Βουλγαρικής Νομοθεσίας

Γνωρίζουμε καλά την αγορά και τις διαπραγματεύσεις ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το αυτοκίνητό σας.

Κοινός Στόχος: Η αγορά του αυτοκινήτου σας

Στόχος μας, όπως και εσάς, είναι η αγορά του αυτοκινήτου σας στην καλύτερη κατάσταση και τιμή.

#1 Άψογη Τεχνική Κατάρτιση & Εξυπηρέτηση

Είμαστε η πιο τεχνικά καταρτισμένη εταιρία στον κλάδο του ελέγχου με Έλληνες μηχανικούς. Σας υποστηρίζουμε από την επιλογή μέχρι και την απόκτηση.

Ποιοτικές Υπηρεσίες

Το να προτείνουμε για εσάς μόνο τις κατάλληλες λύσεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας είναι ο βασικός μας άξονας.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ιστορία μας...

Η εταιρεία μας από το 2014 δραστηριοποιείται στην Βουλγαρία καταρχάς διεξάγοντας τεχνικούς ελέγχους αυτοκινήτων, πρώτον για ελληνικές και εισαγωγικές εταιρίες καθώς και δεύτερον, για ιδιώτες.

Έχουμε μεσολαβήσει στην επιτυχημημένη πώληση για πάνω από 3.400 αυτοκίνητα από την έναρξη της δραστηριότητάς μας δημιουργώντας έτσι ένα brand name στον κλάδο που μπορεί και διακρίνεται στον ανταγωνισμό. 

car cover
photo of george papadakos
ΙΔΡΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Λίγα λόγια για τον ιδρυτή μας...

Ο ιδρυτής της εταιρείας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ καθώς και μετοχος της PAINTBULL HELLAS μέχρι το 2014, μιας αλυσίδας 28 καταστηματων μικροεπισκευών, έχει την ανάλογη τεχνική και εμπορική εμπειρια έτσι ώστε εκτος της αξιοπιστίας του αυτοκινήτου να μπορει να διαπραγματευτεί, όπου ειναι δυνατόν, και την τιμή του αυτοκινήτου ωστε η αγορά του να ειναι η πλέον συμφέρουσα για τον αγοραστή.

Η φιλοσοφία & το όραμά μας

Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η συμβολή μας στην προμήθεια και τεκμηρίωση της κατάστασης του αυτοκινήτου της επιλογής του πελάτη μέσα από την καθοδήγησή μας στις κατάλληλες ιστοσελίδες!

Γνωρίζουμε την αγορά και διαπραγματευόμαστε πάντα για την καλύτερη τιμή του/των αυτοκινήτου/των της επιλογής του πελάτη!  

Κύριο μέλημα μας είναι η προσφορά της οικονομικότερης λύσης για την απόκτηση του αυτοκινήτου της επιλογής του πελάτη! 

Αυτοκίνητα αναφοράς μας είναι αυτά που έχουν επιβαρύνσεις λόγω μόνιμων πινακίδων Βουλγαρίας ή έχουν προέλευση από κάποια άλλη χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

διευκολυνση και εξυπηρετηση αγοραστων σχετικα με την νομολογια της βουλγαριας και έλεγχο των εγγραφων έτσι ώστε να αποφευχθούν οι άσχημες εκπλήξεις κατα τον εκτελωνισμό του

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 24/7

(+30)6940232940

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ